Za dnevne urone na raspolaganju je brod od 12 m. Brod raspolaže sa kompletom Dan Oxy Box za slučaj nezgode, VHF stanicom, mobitelom, kuhinjom, WC te slatkom vodom, što sve skupa jamči sigurno i ugodno ronjenje.

Može se roniti jedanput ili dvaput dnevno. Većinom se odlazi na dnevne izlete sa dva urona uz mogućnost da članovi obitelji također budu na brodu. Ako radimo dva urona odlazimo u 10h, na brodu se oblačimo u tijeku vožnje do pozicije, odronimo, a zatim imamo stanku od ~2 sata, uz mogućnost kupanja, sunčanja ili odlaska na ručak. Zatim slijedi odlazak na drugo ronjenje a u centar se vraćamo oko 16h. Pri povratku svatko može oprati svoju opremu i okrijepiti se.

Prije svakog urona je obavezan briefing (opis pozicije i određivanje grupa). Naše ronilačke pozicije nalaze se u akvatoriju od sjeveroistočne strane Raba preko otoka Grgura, Golog otoka, otoka Prvića do otoka Krka. Na našem je rasporedu preko 35 različitih ronilačkih pozicija sa prekrasnim rifovima, tunelima, spiljama te potopljenim brodovima. Sve to prati i bogati biljni i životinjski svijet.

Pozicije su raznovrsne, dubine od 0 do 40 m, a pogodne su kako za početnike, tako i za iskusne ronioce sa velikim brojem urona. Svatko može pronaći nešto za sebe, dok su naši iskusni instruktori uvijek na raspolaganju.