Nalazimo se na jednom od najljepših jadranskih otoka. Podno Velebita u Kvarnerskom zaljevu smjestio se Rab. Rab ima bogatu kulturno-povijesnu baštinu i prepoznatljiv je po svoja četiri zvonika koji se izdižu iz staroga grada. Rab ima ugodnu mediteransku klimu, duga topla ljeta i blage zime. Otok pruža izuzetne pogodnosti svim turistima.

 

       Ronilački centar Moby Dick nalazi se u slikovitom malom mjestu Lopar, otprilike 13 km udaljenom od stare gradske jezgre Raba. Lopar je najsjevernije mjesto na otoku. Nadaleko je poznat po svoje 22 pješčane plaže, od koje su tri nudističke. Posebno je poznata “Rajska plaža” duga preko 1,5 km uz koju se smjestio auto-kamp sa 3 500 mjesta, hotelsko naselje “San Marino” sa 1100 ležaja te zabavno-rekreacijski centar. Lopar nudi sve vrste privatnog smještaja; sobe i moderno opremljene apartmane.

      Uz idealne prirodne uvjete za mnogobrojne sportove, rekreaciju i zabavu gostoljubivi domaćini ponuditi će Vam: športske terene za mali nogomet, rukomet, košarku, odbojku, tenis, stolni tenis, mini golf, biciklističke staze, školu tenisa i ronjenja te glisere, skutere… Ugodne terase i brojni ugostiteljski objekti, disco clubovi i raznovrsni vidovi zabave dopunjeni su mogućnošću izleta na kopnu i moru.

      Na Rab možete stići trajektnom linijom Stinica – Mišnjak, te Valbiska (otok Krk) – Lopar.